De scooters

De ultieme tour scooter van het noorden

Sym Fiddle

De ultieme tour scooter van het noorden

De Sym Fiddle II is een zeer comfortabele scooter. Hij is niet alleen comfortabel voor de bestuurder maar ook voor de passagier. De scooter fabrikant Sym is er in geslaagd om een scooter te ontwerpen die een aantal retro elementen heeft welke gecombineerd worden de looks van nu. Modern en retro komen samen bij de Fiddle II!

Naast het mooie uiterlijk is de Sym niets voor niets een bijzonder goed verkochte scooter. Dit komt omdat hij namelijk ook bijzonder lekker rijdt.

AGM Retro

De naam zegt het al, de AGM Retro is een echte retro-look scooter! Met de ronde vormen, het brede chrome stuur en de grote chromen koplamp is deze scooter een ware eyecatcher! Het grote zadel en de rugsteun maken deze scooter zeer comfortabel voor zowel de bestuurder als een bijrijder.

De scooter is voorzien van vele opvallende chrome accenten en heeft een bijzonder retro dashboard en tellerunit.

De AGM Retro heeft een praktische achterdrager en is leverbaar in een 25 km/u uitvoering.

Het Comfort

Deze bijzonder mooie sym scooter is ook geschikt om een passagier mee achterop te nemen. Het zadel biedt namelijk voldoende ruimte aan twee personen. Het voetplateau loopt wat verder door zodat de passagier achterop zijn of haar voeten kwijt kan. Een slim design van Sym!